Menu 
 
 Ankety
 
  Novinky
 
  Knihy
 
 Fotogalerie
 
 Filmy
 
 J.K.Rowling
 
 Rozhovory
 
  Životopisy
 
 Moje ikonka
 
 Velká síň
 
 Info o HP 7
 
  Letax
 
 
Reklama
 
Veritaserum.com - Everything Harry Potter
Visit MuggleNet.com!
The Leaky Cauldron: Harry Potter book 7, film 5 news, images, interviews, merchandise and more
 
 
Sesterská stránka
(pokrevně spojená)
 
Marcel Legerský- spousta zajímavých informací pro všechny věkové kategorie z mnoha oblastí (např.:fantasy, zvířata, novinky, atd.)

Tato statistika byla zavedena 28.5.2006
 
Rupert Grint
 
Celé jméno: Rupert Michael Grint
narodil se 24. srpna 1988
horoskop panna
přezdívky Ginger, Go-Again Grint
barva očí zelená-modrá
barva vlasů zrzavé

narodil se v :
malém městě Hertfordshire v Anglii

oblíbený předmět: výtvarka, chemie a přírodopis

oblíbená barva: zelená
oblíbená kniha : Harry Potter a vězeň z Azkabanu

plány do budoucnosti: pokračovat v hraní

oblíbený hudební nástroj: kytara

rodina: bratr-James, sestry Georgina, Samantha a Charlotte, táta Nigel a mám Jo


poslouchá: rap

sladkosti: "všechny"


ve volném čase : hraje na PlayStationu2

oblíbené zvíře: sovy

záliby: maluje, hraje fotbal, plave a jezdí na kole, předminulé léto začal hrát golf,

záliba "Z" spaní

nejoblíbenější hra na počítači: Medal of honor

hudební nástroj : kytara

oblíbené filmy : The Mask, How The Grinch Stole Christmas, Ace Ventura, Pet Detective, School Subjects: Art and Science--especially biology, physics, and chemistry

Oblíbený herec : Jim Carrey

Filmografie:

2005 Harry Potter a Ohnivý pohár (Harry Potter and the Goblet of Fire)
Ron Weasley

2004 Harry Potter a vězeň z Azkabanu /Harry Potter and the Prisoner of Azkaban/ Ron Weasley

2002 Harry Potter a Tajemná komnata (Harry Potter and the Chamber ofSecrets) Ron Weasley

2002 Thunderpants - Alan A. Allen

2001 Harry Potter a Kámen mudrců /Harry Potter and the Sorcerer's Stone/
Ron Weasley

Kontakt:

Peter Fraser & Dunlop
Drury House
34-43 Russell St.
London WC2B 5HA
UK

c/o Peters Fraser Dunlop
503/504 The Prisoner of Azkaban
Chelsea Harbour
Lots Road
London
SW10 0XF
United Kingdom

c/o Peter Fraser & Dunlop
Drury House
34-43 Russell St.
London WC2B 5HA
United Kingdom

Rupert Grint
Peter Fraser & Dunlop
Drury House
34-43 Russell St.
London VC2B 5HA, UK

 
Vzkazy